Put ka savremenom upravljanju karijerom

Nezaposleni ste? Tražite novi posao? Želite da unapredite karijeru? Prilagodite se novim trendovima. ZATO ŠTO JE SVAKI POSAO PRIVREMEN.

Na temu zapošljavanja na internetu se može pronaći mnogo članaka. Možete pronaći savete za pisanje CV-a, motivacionog pisma, kako da se pripremate za razgovore, kakva pitanja možete da očekujete I mnogo više stvarno korisnih informacija.

aboutMedjutim, da li vam se čini da su ti saveti možda malo previše uopšteni i bezlični?

Da li vam se čini da se možda ne možete pronaći u tome jer kao da su to saveti koji bi bili primenjivi kada bismo živeli u idealnom društvu?
Da li vam se čini da su saveti koje dobijate pomalo staromodni i nisu u skladu sa savremenim kretanjima?

Portal www.UnaprediKarijeru.com je nastao 2013 godine sa verovanjem da je “svaki posao privremen” sa svrhom pomaganja ljudima da reše svoje karijerne i probleme povezane sa traženjem posla.

Platforma teži da bude pouzdan izvor razumnog saveta. Za razliku od drugih sajtova, proveravamo i kontrolišemo autore kako bismo osigurali da je sadržaj realan, relevantan i primenjiv u praksi.

Naš cilj je da osiguramo da naši posetioci tokom posete steknu nova znanja i da nakon toga budu bolje pripremljeni da se izbore sa svojim nadolazećim profesionalnim izazovima.

Demografski i statistički podaci sajta

Sajt je za relativno kratko vreme postojanja od godinu dana stekao zavidnu reputaciju i posećenost. Po podacima sa Google Analytics, sajt prosečno beleži oko 20.000 jedinstvenih poseta mesečno.

Oko 72% posetioca je sa teritorije Srbije, 16% iz Bosne I Hercegovine, 5% iz Crne Gore i 3% sa teritorije Hrvatske.

Gradovi iz kojih dolazi najveći broj poseta su: Beograd, Novi Sad, Kraljevo, Niš, Sarajevo, Banja Luka i Zagreb.

Posetioci portala su uglavnom mladje osobe spremne da rade na svojim karijernim veštinama. 34% su osobe izmedju 25 i 34 godine, 28% izmedju 18 i 24, 15% izmedju 35 i 44 I tako dalje.

Sa tehnološkog stanovištva, 60% posetioca koristi browser Chrome, 25% Firefox, 5% Explorer. Što se tiče operativnih sistema, 88% posetioca koristi Windows, 9% Android, 2% iOS i tako dalje.

Blog jednog nezaposlenog

Na sajtu takodje možete pronaći poseban odeljak nazvan Blog jednog nezaposlenog. Ovde možete pronaći savete za on line traženje posla, savete za kreiranje CV-a, vrste testova za posao i slično a sve pisano iz perspektive jedne nezaposlene osobe koja je na svojoj koži osetila težinu raznih procesa selekcije i odlučila je da podeli to iskustvo sa vama.

anonimanBlog postovi su isečci iz on line knjige “Ispovest jednog nezaposlenog” koja je napisana kako bi realno dočarala kako u suštini funkcioniše mukotrpan posao traženja posla i baš iz tog razloga je veoma zahvalna svima vam koji se prolazite kroz različite problematične faze u vašoj karijeri.

 

Na ovaj način smo na sajtu zaokružili statičnu formu savremenih saveta pedagoga i profesionalaca iz HR oblasti i dinamičnu formu blog interakcije gde možete komentarisati savete koji su napisani i doprineti još boljoj funkcionalnosti sajta.

Takodje ćete na sajtu moći pronaći mnoštvo korisnih tekstova i linkova ka sajtovima i agencijama koji su povezani sa procesom zapošljavanja kao što su Nacionalna služba za zapošljavanje, Ministarstvo rada, zapošljavanja i socijlne politike, takodje i mišljenja pedagoga i pravnika i svih onih osoba čije mišljenje zaokružuje priču o upravljanju karijerom.

Potreban vam je kvalitetan profesionalan CV?

Naš portal vam i tu može pomoći. Na stranici besplatan cv obrazac možete preuzeti nekoliko primeraka CV obrazaca.

To su jednostavnije forme koje lako možete editovati i upisati vaše personalne i profesionalne podatke kako biste se uspešno prezentovali poslodavcima.

creatorUkoliko želite i više od jednostavne CV forme, portal www.unapredikarijeru.com vam pruža mogućnost pomoći u kreiranju profesionalnijeg CV-a.

Posetite našu stranicu kreiraj ili naruči CV i saznajte kako vam možemo pomoći da vaša biografija ili motivaciono pismo bude u toku sa savremenim trendovima i da ostavi bez daha potencijalne poslodavce.

Share