Reklamiranje na sajtu

Portal unapredikarijeru.com je edukativni sajt čija je namena da pomogne ljudima da reše svoje karijerne probleme.

Na sledećim linkovima možete pronaći više informacija o portalu i o našoj svrsi.

Demografski i statistički podaci sajta

Sajt je za relativno kratko vreme postojanja od godinu dana stekao zavidnu reputaciju i posećenost. Po podacima sa Google Analytics, sajt prosečno beleži oko 20.000 jedinstvenih poseta mesečno.

Oko 72% posetioca je sa teritorije Srbije, 16% iz Bosne I Hercegovine, 5% iz Crne Gore i 3% sa teritorije Hrvatske.
Gradovi iz kojih dolazi najveći broj poseta su: Beograd, Novi Sad, Kraljevo, Niš, Sarajevo, Banja Luka i Zagreb.

Posetioci portala su uglavnom mladje osobe spremne da rade na svojim karijernim veštinama. 34% su osobe izmedju 25 i 34 godine, 28% izmedju 18 i 24, 15% izmedju 35 i 44 I tako dalje.

Sa tehnološkog stanovištva, 60% posetioca koristi browser Chrome, 25% Firefox, 5% Explorer. Što se tiče operativnih sistema, 88% posetioca koristi Windows, 9% Android, 2% iOS i tako dalje.

Cenovnik oglašavanja

Naš sajt je odlučio da ponudi svima vama koji ste zainteresovani da se promovišete preko našeg sajta da postavite svoj baner sa linkom ka vašem sajtu.

Uslugu oglašavanja pogotovo preporučujemo sajtovima sa srodnom tematikom (usluge oglašavanja radnih mesta, tematikom vezanom za traženje posla, agencijama za posredovanje pri zapošljavanju, headhunt agencijama i slično).

Promotivna cena postavljanja oglasa u vidu banera veličine 125×125 sa linkom ka vašem sajtu je 2.000,00 dinara mesečno. Oglas se pozicionira na vrhu stranice i vidljiv je na svim stranicama sajta.

Ukoliko ste zainteresovani za postavljanje vaše reklame na našem sajtu, molimo vas da nam se javite na mejl marketing@unapredikarijeru.com kako bismo vam poslali instrukcije za uplatu.

Za bilo kakve dodatne informacije ili predloge o saradnji, slobodno nas kontaktirajte.

 

Share